ЦСКА с важна информация за билетите за финала

Цените на пропуските са от 12 до 100 лева

ЦСКА с важна информация за билетите за финала

ЦСКА информира своите фенове, че билетите за финала за Купата на България вече са пуснати в продажба. Мачът с Локомотив (Пд) е в сряда на ст. "Васил Левски"

 
За Сектор "А" и "Г" те могат да бъдат закупени  във фен магазина на стадион "Българска армия". В администрацията на стадиона (над съблекалните на мъжкия отбор) ще се продават пропуски за ВИП ложата и Сектор "А" на Националния стадион, но единствено и само за притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/20г, които те трябва да представят на място. 
 
Билетите за въпросните сектори ще се продават до 17:00 часа днес и във вторник от 10:00 до 19:00 часа, а в случай, че останат непродадени количества,  те ще бъдат пуснати в свободна продажба в деня на мача.
 
Цените на билетите са както следва:
 
Сектор "А" - 20 лева
 
Сектор "Г" - 12 лева
 
ВИП ЛОЖА - 100 лева
 
"ВАЖНО: Припомняме Ви, че поради извънредната епидемична обстановка в страната на стадиона ще бъдат допуснати само 6000 наши привърженици, съответно по 3000 души в секторите "А" и "Г". Ето защо притежателите на абонаментни карти ще бъдат с предимство при закупуването на билети за финала", обявиха от клуба.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки