Юри Васев: Локо е фаворит, целта ни е златната среда

Това, че сме първи, не значи нищо, Миньор е корав отбор, каза шефът на железничарите Бойчо Величков

Юри Васев: Локо е фаворит, целта ни е златната среда

 Старши треньорът на Ми­ньор Перник Юри Васев заяви, че пред тима му няма поставена за­дача за промоция и че ще се за­бавлява в днешното дерби с Ло­ко София.

"Фаворитът в мача е ясен -Локомотив София. Ние излизаме да се забавляваме и да играем на­шата си игра. Напрежението е у съперника. Те са и основен фаво­рит за влизане в елита. Ние игра­ем за утвърждаване в групата. В първите четири кръга не съм очаквал, че може да вземем та­къв точков актив (б.р. - 9 пунк­та) и да сме втори. Доволни сме от представянето, въпреки че има още много неща, които да подобряваме. Излизаме за поб­еда, пък каквото стане. Пред нас няма поставени конкретни цели от ръководството за промоция. Искаме да се утвърдим трайно в професионалния футбол. Това ни е задачата", коментира настав­никът на чуковете пред "Тема Спорт".

"Това, че класирането ни зава­ри единият отбор да е първи, а другият в челото, не значи ни­що. Искаме да радваме хората, разчитаме на млади местни момчета, което носи наслада. Спрямо миналия сезон в Трета ли­га не сме правили някаква сериоз­на селекция. Имаме само един нов в основния състав (б.р. - Андреас Васев), така че разчитаме на ти­ма, изнесъл тежестта в Трета лига. Златната среда - това ни е целта", категоричен бе Васев.

Изпълнителният директор на Локо София Бойчо Величков също заяви, че това, че тимът е ли­дер, е без значение преди дерби­то. "Представянето от начало­то на сезона е много добро, но това, че сме първи, не значи ни­що. Труден мач. Такъв ще е всеки следващ но се надявам и вярвам, че нашият отбор е готов и ще победи. Няма да е леко. Миньор е корав отбор. Нужни са максимал­ни усилия, пълна концентрация и себераздаване. Момчетата сами си извоюваха положението, в ко­ето се намираме. Надявам се да стане истински празник, тъй ка­то се очакват фенобе и от Пер­ник. Атмосферата ще е напълно футболна и това ще е мотива­ция за всеки играч", каза славният футболист на червено-черните.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки