И БОТЕВ (ПД) НЕ УСПЯ! Царско село с 0:0 на Коматево, няма допуснат гол (ВИДЕО)

Столичани са на точка от върха след днешното реми, Ботев се изравни с Монтана

И БОТЕВ (ПД) НЕ УСПЯ! Царско село с 0:0 на Коматево, няма допуснат гол (ВИДЕО)

 Ботев Пловдив и Царско село не успяха да се победят в двубой от V кръг на efbet Лига, като срещата в „Коматево“ завърши при резултат 0:0. Чистите положения почти изцяло липсваха, а „канарчетата“ могат да съжаляват повече за изпуснатите точки, тъй като в края на първата част Станислав Шопов нацели гредата. След днешното реми Царско село се доближи на точка от лидера ЦСКА (10 т.) и се изравни с Лудогорец, Арда и Локо Пд, които са с по 9т. в актива си. Освен това тимът на Любослав Пенев все още няма получен гол от началото на кампанията. Ботев Пловдив има 5 точки след пет изиграни мача от новия шампионат, толкова има и седмият Монтана.

Царско село имаше лек превес във владеенето на топката през първите минути, но не успяда притесни сериозно отбраната на „канарчетата“. В 13-ата минута Салиф Сисе отправи удар от сериозна дистанция, но покрай целта.

Две по-късно Неделев центрира от корнер, Марков не успя да изчисти с глава, а Бандаловски не показа нужната концентрация и пропусна да нанесе удар от отлична позиция.

Ботев взе инициативата през втората половина на първата част и създаде няколко добри положения пред вратата на „царете“.

В 25-ата Станислав Шопов пробва далечен удар, Джони Пласид бе тръгнал да излиза, но успя да се върне навреме и отклони топката над напречната греда.

Реян Даскалов върна грешно към вратата в 37-ата, правейки подаване за Атанас Илиев, който обаче не се възползва максимално от подаръка и прати встрани от вратата.

В 42-ата минута Станислав Шопов отрави мощен удар, но топката се отби в гредата, а след това Вутов не съумя да нанесе удар с глава.

След почивката почти липсваха положения пред двете врати, като първата голова възможност дойде едва в 77-ата, когато домакините изпълниха корнер и след разбъркване топката мина покрай десния страничен стълб.

Три по-късно се получи сблъсък между футболисти на двата тима. Човек от щаба на Ботев влезе на терена и опита да вдигне Андерсон на крака, който лежеше на терена, което доведе до ескалация на напрежението. Главният рефер Ивайло Стоянов даде червен картон на представителя на „канарчетата“ излязал на терена, след което съдията успя да овладее ситуацията.

Двубоят завърши без попадения и двата тима взеха по точка от днешната среща.

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки