Любо Ганев стана шампион по табла

В турнира по боулинг победител стана административният директор Станислав Николов

Любо Ганев стана шампион по табла

 Любо Ганев, президентът на Българската федерация по волейбол, стана шампион не само в любимия си спорт. Точно шест месеца и една седмица след избирането му за лидер на централата Ганев организира първи тиймбилдинг. В Банско всички от федерацията разбраха, че шефът на БФВ не е бил само царят на забивките и асовете. Ганев разби всички желаещи на табла, а съперниците му не можеха да повярват с каква лекота хвърля желаните зарчета.

В турнира по боулинг победител стана административният директор Станислав Николов. Шегаджия номер 1 безспорно беше шефът на международното направление Валентин Помаков.

Гид на групата стана Петър Сланчев, легенда на Пирин (Разлог). В свои води той показа на колегите във федерацията една от уникалните църкви в България. Тя се казва "Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стралитат" и е известна с уникалния иконопис. Най-големи проблеми с нея имаше лидерът на групата Любо Ганев. С внушителните си 210 сантиметра трудно влезе вътре, но се справи и с това предизвикателство.

След това екипът на БФВолейбол гостува и на известните "Баби от Горно Драглище". Любо Ганев и неговите служите бяха специални гости на баба Дешка, която заедно с нейните дружки, са популярни с участията си в различни телевизионни предавания и най-вече в реалити-шоуто "Фермата". Появата на Любо Ганев зарадва изключително възрастните дами, които поздравиха своите гости с различни песни, както и с вкусни местни специалитети. На раздяла всички си направиха обща снимка за спомен, а чаровните жени пожелаха много успехи на българския волейбол.

"Благодаря на всички хора от федерацията за работата, която свършихме в последната половин година - каза Ганев пред колектива. - Още сме в самото начало и тепърва ще вдигаме скоростта. Искам всеотдайност от всички волейболни хора в България. Когато се казва, че волейболът е най-успешният колективен спорт в родината ни, трябва да го защитаваме с всички сили. Никога не съм живял на крилете на славата, а съм се борил за нея."

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки