Вутов: Ботев постъпи много грозно с Лъчо Балтанов

"Доволен съм от трансфера, макар че последните събития и последствията не бяха много приятни"

Вутов: Ботев постъпи много грозно с Лъчо Балтанов

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Антонио Вутов коментира събитията в клуба, както и своя трансфер в Унгария. 

 
„Малко е сложно името на новия ми отбор, но се надявам с изявите ми да го научат във футболните среди у нас. Още при първото ми идване се справих с тази задача“, коментира с чувство за хумор новият футболист на Мезьокьовешд-Жори пред "Дарик радио".
 
„Доволен съм от трансфера, макар че последните събития и последствията не бяха много приятни. Беше въпрос на време. Аз още след първия кръг от българското първенство бях заявил, че искам да ида в Унгария на нашите шефове, които не ги знам и кои са точно. Казах им, че имам оферта и искам да отида. Доволен съм, че съм тук. В крайна сметка всичко свърши, както исках аз. Надявам се да получа необходимите документи, за да мога да попадна в групата още утре“, добави Антонио Вутов.
 
 
Той коментира и бурните събития в Ботев Пловдив. Припомняме, че в последните дни „канарчетата“ се разделиха с капитана си Лъчезар Балтанов, Иван Бандаловски и самия Вутов. „С мен не беше толкова много, но това, което се случи с Лъчо Балтанов, е много грозно. Това беше много непрофесионално и грозно като постъпка с една от легендите на клуба в последните години, ако мога така да го кажа. Повечето хора в тези среди го познават като футболист, но и като човек. Той е прекрасен човек и не трябваше така да се случат нещата. При мен също не беше лесно. Дойде един момент, в който им казах, че искам да си тръгна. Те казваха нека мине този мач, нека мине следващият мач... Такава ни беше първата нагласа. Не беше лесно, но в крайна сметка в моя случай нещата се развиха и вече съм в друг европейски клуб“, заяви още Антонио Вутов.
 
„Левски в момента е в еуфория, а при Ботев положението е малко странно, трудно, дори необяснимо. Надявам се заради футболистите, заради момчетата да имат малко късмет. Тези футболисти не заслужават това, което се случва в последните две седмици. Надявам се да стана основен футболист в новия си клуб. Дано се аклиматизирам бързо, а едва след това мога да мисля за повиквателни в националния отбор и подобни неща, ако някой следи мачовете в Унгария“, завърши Вутов.
ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

Ковачев вкара за Ахмат при разгромна загуба от Балтика

Бившият играч на Черно море Алекс Фернандес заби хеттрик за победителите

Ради Цонев с гол за Тобол при класическа победа

Българинът вкара своето първо попадение за тима от Казахстан

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки