Маями без Адебайо и Драгич и за мач №3?

Състоянието им е определено като “несигурно”

Маями без Адебайо и Драгич и за мач №3?

 Бам Адебайо и Горан Драгич може и да не се появят в игра за Маями Хийт в третия мач срещу Лос Анджелис Лейкърс. Състоянието им е определено като “несигурно” в доклада преди срещата, като обикновено баскетболистите с подобна диагноза пропускат мачовете на отборите си. 

 
 
Адебайо, който е титулярният център на тима, се възстановява от травма в областта на врата. Той сподели след края на втората среща, че се надява да попадне в ротацията на треньора Ерик Сполстра за третия двубой и заяви, че се чувства по-добре. При Драгич нещата са по-сериозни, тъй като той има разкъсване в левия глезен и трябва да му бъдат бити инжекции, за да се появи на паркета.
 
Преди началото на мач №2 Сполстра сподели, че Адебайо и Драгич са имали нагласата и желанието да играят, но в крайна сметка той и треньорският му щаб са взели решение да дадат време за възстановяване на двама от основните си баскетболистите.
 
Мач №3 между Маями Хийт и ЛА Лейкърс е тази нощ от 2:30 часа българско време. “Езерняците” водят с 2-0 победи в серията, като се нуждаят от още два успеха, за да спечелят трофея.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки