Тити: Тук се играе трудно и всички ще имат проблеми

"Дойдох със свито сърце. Самоков направи добра селекция"

Тити: Тук се играе трудно и всички ще имат проблеми

Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов остана доволен от победата на своя отбор над Рилски спортист със 75:64 в дербито на първия кръг от програмата на НБЛ.

 
"Дойдох тук със свито сърце. Самоков направи добра селекция от български играчи и като че ли това беше предпоставка да се подходи със съображение към този техен състав. Но ние запазихме самообладание. Отдавам го на опита на моя отбор. Имаше ситуация, в която съперникът водеше с 32:22, но ние се стегнахме и стигнахме до 66:46. Това са 30 точки разлика за кратък период от време", сподели Тити след мача.
 
"Решаващо за успеха се оказа това, че успяхме да се завърнем в мача и на полувремето си направихме анализ на грешките. В последните шест минути играхме бавно, излязохме от своя стил, за да запазим победата. Това беше мое указание, а можеше да рискуваме и да направим по-голяма разлика, но нямаше смисъл. Тук се играе трудно и всички ще имат проблеми. Доволни сме от победата. Имаме добър и опитен отбор и излязохме със самочувствие срещу съперник, който трудно ще бъде побеждаван”, отбеляза треньорът на "сините".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки