Рилци се събужда! Победи Долно Осеново с 5:1

Вижте какво заявиха от клуба след изразителния успех

Рилци се събужда! Победи Долно Осеново с 5:1

В мач от VІ кръг за първенството на областна група Струма-1 отборът на Рилци домакинства на тима от Долно Осеново и го победи с 5:1.

Веднага след първия съдийски сигнал футболистите на домакините обсадиха противниковата врата, но ударите на Велиян Михайлов и  Благой Петков бяха спасени с вещина от вратаря на Долно Осеново. В 7-ма минута насочена топка от Марио  Георгиев от отбора на Рилци бе пресечена от нападател на гостите и резултата бе открит за 0:1. До края на първата част на мача играта се водеше предимно в половината на гостите, но ударите на нападателите на Рилци бяха неточни,  не се стигна дори и  до изравняване на резултата.

През втората част на срещата отново футболистите на Рилци диктуваха нещата на терена и всеки момент се очакваше промяна на резултата. В 50-та минута комбинация между Радослав Александров и Петър Шопов завърши с гол на последния за 1:1. Три минути по-късно Благовест Христов бе изведен пред вратата на гостите и очи в срещу  техния страж го простреля за 2:1. В 66-та минута Радослав Александров от фаул изпрати топката над изградената стена на гостите и тя се спря в мрежата за 3:1. Осем минути по-късно Благовест Христов след самостоятелен пробив успя да изпрати топката в противниковата мрежа за 4:1. Десет минути преди края на мача Велиян Михайлов изпрати топката за пети път в мрежата на гостите, изскачайки очи в очи със стража им.

„Този път се събрахме и победихме. Нашите футболисти са работещи, а през есенния дял от настоящото първенство мачовете са в събота. До момента освен че не се събирахме, ни напуснаха петима основни футболисти, от които двама преминаха в Пирин-2, един в Перун Кресна  и двама заминаха на гурбет -  един в Германия и един в Англия”, сподели Герински от клуба. 

 
 
Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки