Струма заля 5 пъти тима от Митиново

Отборът от Марикостиново победи Светкавица с 5:1

Струма заля 5 пъти тима от Митиново

Общо шест голя бяха отбелязани в мача от 8 кръг за първенството на областна група Струма-2 между отборите на Струма Марикостиново и Светкавица Митиново. 

Това са два от най-силните отбори в групата.

В този двубой далеч по-добър отбор на терена бе  на домакините. Гостите се бяха организирали стабилно отзад и разчитаха само на контраатаки.

В 15-та минута Мариан Терзиев бе изведен пред наказателното поле на Светкавица и от движение опъна мрежата зад стража на гостите за 1:0. В 31-ва минута Йордан Бербатов изведе от дълбочина Мартин Бояджиев, който се насочи директно срещу вратата на гостите, навърза трима от изпречилите му се футболисти и насочи кълбото в долния ъгъл за 2:0.

Осем минути по-късно Йордан Бербатов изведе Мартин Бояджиев пред очите на пазещия го отзад футболист на гостите, но Бояджиев майсторски се завъртя и от движение оплете топката в мрежата на противниковия страж за 3:0. До края на първата част на мача пропуски направиха Йордан Бербатов и Мартин Бояджиев.

След почивката футболистите на Светкавица промениха схемата си на игра  с двама нападатели напред, търсейки промяна на резултата.

Възпитаниците на Атанас Терзиев продължиха да играят по крилата и така се стигна до отбелязване на нови попадения. В 52-ра минута Мартин Бояджиев отдясно насочи кълбото към Мариан Терзиев, който майсторски простреля вратаря на гостите за 4:0.

Шест минути по-късно Росен Симонски след отлично изпълнен фаул изпрати топката в наказателното поле на домакините и там при настъпилото меле Георги Тодоров с крак изненада вратаря на Струма за 4:1.

В 71-ва минута Йордан Бербатов получи удобна топка отдясно от Веселин Найденов, навлезе на скорост вътре в наказателното поле на Светкавица и накара техния страж за пети път да вади топката от мрежата си.

Отличната игра на вратаря на гостите Атанас Ковачев бе причина да не се стигне до по-голяма загуба от отбора на Струма, отразявайки ударите на Веселин Найденов, Мариан Терзиев, Йордан Бербатов и Георги Бъчваров. Марин Георгиев-Мерата от отбора на Струма със страхотен шут уцели дясната странична греда зад вратаря на Светкавица.

След мача наставникът на Струма Марикостиново Атанас Терзиев изрази задоволство от играта на футболистите, които взеха участие в този успешен мач и заяви, че вече мислят за дерби мача срещу Агражден-1955 в Първомай в неделя.

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки