Черно море се цели в топ 6 при домакинството на Славия

"Моряците" ще пробват да се възползват от кризата в столичнния тим

Черно море се цели в топ 6 при домакинството на Славия

 Отборът на Черно море приема Славия в първия двубой от 14-ия кръг на efbet Лига днес от 17,30 часа на "Тича". "Моряците" постигнаха успех над Ботев (Враца) в последния кръг и при нова победа днес ще се настанят в топ 6 на временното класиране. Славия от своя страна е в криза, а в последния си мач направи 0:0 с последния Етър и не успя да се отдалечи от дъното в класирането.Треньорът на Славия Александър Тарханов няма да може да разчита на трима основни играчи и последното ново попълнение.

Аут заради контузия е опитният страж Георги Петков, който е с травма от мача с Етър. Така под рамката на вратата ще застане отново 18-годишният Светослав Вуцов, а резерва ще му бъде Георги Панов, който е на 15. Тарханов няма да разчита и на Янис Карабельов, както и на Емил Стоев. Гласеният за негов заместник новопривлечен Драгош Фърчулеску също се контузи и отпадна от сметките.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев пък ще може да разчита на двама национали - вратарят Георги Георгиев и нападателя Исмаил Иса. Георгиев излезе от карантина, а нападателят се възстанови от контузия. Сред избраниците на наставника попадна и нападателят Денислав Ангелов. Илиев отново има проблеми в избора на състав, тъй като по различни причини извън сметките са Иван Дюлгеров, Дани Кики, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Влатко Дробаров, Родриго Енрике, Валислав Василев, Лъчезар Йорданов и Георги Божилов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки