Мъжкият отбор на Марек стартира зимната си подготовка на 11 януари

Всички етапи ще преминат при местни условия по известни причини

Мъжкият отбор на Марек стартира зимната си подготовка на 11 януари

Следващият понеделник от 14 часа на стадион Бончук ще се проведе първата тренировка от първия етап на зимната подготовка на мъжкия отбор на ФК Марек от град Дупница.

Всички етапи ще преминат при местни условия по известни причини. Засега трима вратари и 21 полеви играчи ще бъдат на разположение на старши треньора Светослав Георгиев.

До момента никой от досегашните футболисти не е уведомил ръководството и треньорския щаб за напускане на клуба. До момента са привлечени трима нови футболисти, както следва:

32-годишния Васил Калоянов-централен нападател-таран. Високият 190 см футболист е играл за отборите от родния си град Бургас – Черноморец и Нефтохимик, както и за Черноморец (Пм), Созопол, Царско село във Втора лига. В елита е носил екипите на Славия, Верея и Септември (Сф). През сезон 2015/16 Васил Калоянов е голмайстор на „Б“ група с 14 попадения за Созопол.

Радослав Михалков, който за последно игра във Втора лига за отбора на Добруджа. Михалков е родом от Дупница, започнал е от Марек, а след това се е подвизавал в юношеските формации на Левски и Септември (Сф). Той е на 20 години и сам е изявил желание да се завърне на „Бончук“.

Николай Ганчев – 21 годишен халф-нападател. За последно е играл във втородивизионния Струмска слава Радомир и е отбелязал голове срещу водещите отбори в групата Пирин Благоевград и Кариана Ерден.

Ганчев и Михалков са от град Дупница и се завръщат у дома. С това селекцията на мъжкия отбор на Марек приключва поради ограничени финансови възможности.

Общо седем контролни срещи ще изиграят футболистите на Марек по време на зимната подготовка, както следва:

16 януари – срещу втородивизионния Миньор Перник на един от терените в района на Сандански, защото по това време пернишкия тим ще бъде на лагер в курортния град.

На 19 януари срещу втородивизионния Пирин Багоевград.

На 23 януари срещу отбора на Гранит Владая.

За 27 януари предварително уговорения контролен мач срещу Пирин Гоце Делчев пропадна. Търси се противник.

На 30 януари срещу Пирин Разлог.

На 3 февруари срещу Вихрен Сандански.

На 6 февруари срещу Сливнишки герой Сливница.

На 10 февруари срещу Велбъжд Кюстендил.

Допълнително ще се доуточняват терените и часовете за игра срещу противниковите отбори.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки