Хулиганска изцепка взриви мач на Локо (Сф) (ВИДЕО)

Светослав Диков си изпусна нервите, столичани удариха две грени, но не успяха да вкарат на Локо (ГО)

Хулиганска изцепка взриви мач на Локо (Сф) (ВИДЕО)

Локомотив (София) наппави 0:0 с Локомотив (ГО)  в контрола среща, играна в София. Мачът ще се започни с бруталното нарушение, което Светослав Диков извърши в 53-ата минута и получи заслужено червен картон.

 
Срещата започна с 10-минутно закъснение по уговорка на двата тима. Още в началото Локо (София) имаше шанс да открие. След лошо изчистена топка Томислав Павлов стреля извън наказателното поле, но ударът му попадна право във вратаря.
 
Малко след това Владислав Мирчев от гостите стреля в аут. 25 минути по-късно нов шут на Томислав Павлов премина покрай вратата на тима от Горна Оряховица.
 
В самия край на първата част Джунейт Яшар овладя топката добре на границата на наказателното поле и се опита да преодолее технично стража на софиянци Божидар Митрев. Вратарят обаче успя да избие.
 
В 53-ата минута дойде и най-любопитният момент от срещата. Светослав Диков бе задържан за тениската от Данаел Стоянов. В изблик на нерви обаче футболистът на Локомотив (София) изрита без топка противниковия състезател в корема и заслужено бе изгонен. “Железничарите” все пак продължиха с 11 души на терена, след като Диков бе заменен от Долапчиев.
 
В 75-ата минута Локо (Сф) удари и две греди. След центриране от корнер Мартин Василев нацели страничния стълб, а секунди след това Мики Орачев разстреля от дистанция напречната греда.
 
Това бе последното чисто голово положение за домакините, които имаха превез през втората част, но без успех.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки