Стартира пролетният дял от областното първенство по футбол в група Струма-2

Кръг №14 започна с 6 мача

Стартира пролетният дял от областното първенство по футбол в група Струма-2

С шест мача стартира 14 кръг /първи редовен/ от пролетния дял на първенството на областна група Струма-2 по терените на община Петрич.

В Михнево местния Ураган и Калабак Самуилово завършиха 1:1. Головете  отбелязаха за гостите Васил Василев в 12-та и за домакините Александър Тилев в 38-ма минута.

Като цяло срещата премина под диктовката на футболистите от Самуилово, но срещу тях бе един невероятен вратар на домакините-17 годишния Валентин Гоцев, който с проявите си отне надеждите на противниковите нападатели да се доберат до спечелването на мача.

Лично най-добрият футболист на Ураган Александър Тилев, който е и играещ треньор на отбора, даде много висока оценка за играта на футболистите на Калабак Самуилово, а най-висока оценка за неговите футболисти получи вратаря Валентин Гоцев.

В Кавракирово местния Вихър победи с 5:2 гостуващия тим от село Беласица.

Победата на домакините донесоха Сашо Стоянов с 4 попадения и невероятния Мартин Бояджиев с едно. За гостите точни бяха капитана Кирил Стамчев и Георги Джелев.

В Кърналово Огражденец надигра тотално отбора на Стрела Петрич и го победи с 4:1. Два от головете за домакините отбеляза Мартин Стоев, по един Слави Корчев и Иван Тилев. За гостите се разписа Росен Илиев.

В Кулата отборът на Граничар поднесе най-голямата изненада и вкара четири гола на доскорошния водач на групата Подгорец Коларово. За отбора на домакините  точни бяха Мартин Владимиров, Йосиф Ангушев, Иван Трошанов и Боби Башлиев.

Единственото попадение за отбора на Подгорец отбеляза емблематичния футболист, преминал през различни професионални отбори, екс младежки национал Владимир Кабранов.

След мача наставникът на тима от Коларово Стоян Гогушев определи играта на неговите възпитаници като изключително слаба.

Той беше много разочарован и заяви,  че с такова поведение от страна на футболистите тимът не го  очаква нищо добро.

В Яворница местния едноименен отбор загуби от Струма Марикостиново с 2:4. Мачът бе изпълнен с много емоции от страна на футболистите на двата отбора. Головете за отбора победител отбелязаха Мариан Бъчваров, Георги Бъчваров и два Георги Младенов.

За домакините точни бяха Йордан Папудов и Илия Ризов. Веднъж и гредата помогна на стража на гостите след удар на Иван Танев.

В отбора на Струма не взеха участие четирима основни футболисти-Марин Георгиев, Веселин Найденов, Кирил Камишев и Венцислав Митрев, а невъзстановен влезе на терена Георги Младенов. И петимата според треньора Атанас Терзиев са пострадали по време на мача в Коларово срещу местния Подгорец в изминалия кръг.

В Първомай Огражден 1955 победи Светкавица Митиново с 3:1. Головете за домакините отбелязаха Георги Николов, Илиян Кочев и Кристиян Стоилов, а за гостите Георги Кокалков.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки