Красен Кралев пое ангажимент Градският колодрум в Разград да бъде реконструиран

Той проведе работна среща със спортни клубове в Разград

Красен Кралев пое ангажимент Градският колодрум в Разград да бъде реконструиран

Министърът на младежта и спорта и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Русе Красен Кралев и водачът на листата на коалицията в Разград Десислава Атанасова се срещнаха с представители на спортните клубове в града.

По време на разговорите бяха засегнати редица теми, важни за спортната общественост в града.

“Искам да изкажа своите благодарности за вдигнатите суми за децата, учащите и студентите. Вие сте първият министър, който започна да плаща пътните разноски на всички отбори на световните ученически първенства, което продължава и до днес. Това ни помага изклчюително много”, обърна се Николай Миланов към Красен Кралев.

Председателят на СК “Бадминтон” Цветан Танев благодари за сериозното увеличение на парите за клубовете.

След разговори със състезателя и треньор в спортен клуб по колоездене “Спринт” Мирослав Минчев Кралев пое ангажимент Градският колодрум да бъде реконструиран. Колодрумът в Разград е с дългогодишна история и спортът има традиции в региона.

По време на срещата Кралев отбеляза, че до момента в спортна инфраструктура в цяла България са инвестирани над 500 млн. лв. от правителствата на Бойко Борисов, а ММС със собствени средства ремонтира и изгради близо 100 тренировъчни зали и съоръжения.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки