Възраждане 2020 с нова победа в първенството на Футбол 9

Малките таланти на треньора Йордан Димитров надвиха Арес с 1:0

Възраждане 2020 с нова победа в първенството на Футбол 9

Малките таланти на Възраждане 2020 (родени през 2009 година) записаха нова победа в първенството на Футбол 9, организирано от ЗС на БФС в София. Под ръководството на треньора си Йордан Димитров те надвиха с 1:0 солидния тим на Арес. Единствения гол в мача вкара капитанът Сава Фурнигов през второто полувреме след центриране от корнер и точен удар с глава.

На тежкия терен на стадион "Раковски" в столицата отборът на Възраждане 2020 имаше превъзходство през целия мач и заслужено стигна до победата. Малките таланти създадоха поне 5-6 чисти голови положения, но успяха само веднъж да разпечатат вратата на противника. С победата Възраждане 2020 взе реванш от този съперник за драматичната загуба с 1:2 през есенния полусезон.

"Много съм доволен от себераздаването на целия отбор. Момчетата ни са страхотен колектив и израстват с всеки изминал мач. Благодаря на всички деца, техните родители и ръководството на клуба за усилията и грижите, които полагат. Възраждане 2020 се развива много добре и това не може да не ме радва", заяви треньорът Йордан Димитров. Той съжалява за нелепата загуба с 0:2 на набор 2010 в първенството на Футбол 7 срещу Спартак. "Имахме много положения за гол, но нямахме никакъв късмет по време на мача", допълни той.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки