Пянич все по-близо да се върне в Ювентус

Босненецът не намери място в Барселона през миналия сезон

Пянич все по-близо да се върне в Ювентус

 Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е поискал от ръководството на клуба да бъде привлечен Миралем Пянич от Барселона, съобщава „Tuttosport“. 31-годишният футболист би могъл да облече екипа на „бианконерите“ съвсем скоро.

Босненският футболист има договор с Барселона до лятото на 2022 година.

 

Италианският гранд иска да привлече Пянич под наем, но каталунците имат различен план.

Барселона се интересува от размяна на играчи, а в плановете на клуба са трима футболисти. Според информацията, каталунците ще поискат Родриго Бентанкур, Матайс Де Лихт или Алекс Сандро. Нидерландският защитник е най-голямото желание на „блаугранас“, но почти няма шанс Ювентус да се съгласи на подобна размяна, така че другите два варианта са много по-реалистични.

Френският "Le 10 Sport" съобщава, че босненският футболист има три оферти на масата и се очаква да вземе окончателното решение след няколко седмици, след като приключи ваканцията му. Ювентус, Челси и ПСЖ проявяват интерес към халфа и това са клубовете, които ще се опитат да го привлекат през летния трансферен прозорец.

„Gazzetta dello Sport“ обяви, че Пянич вече е приел офертата на Ювентус, но трансферът няма да е лесен, тъй като може да бъде реализиран само при едно условие, че „бианконерите“ го привлекат под наем, а това няма да стане никак лесно.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки