Созопол подписа с Михаел Орачев

Халфът е юноша на Черноморец Бургас

Созопол подписа с Михаел Орачев

 Созопол се подсили с още един Халф. След привличането на вратаря Стамен Бояджиев, бранителите Атанас Ташолов, Тодор Петков и нападателя Борислав Будинов, днес договор с "небесносините" подписа и Михаел Орачев - роден на 03 октомври 1995 г. 

 
Плеймекърът е добре познат на футболната общественост и в частност на бургаската. Мишо е син на Малин Орачев и е юноша на Черноморец Бургас, от продуктивния набор 1995 на акулите. До лятото на 2013 година е капитан на Черноморец U19. През януари 2013 Мишо и неговият съотборник Стоян Кижев изкарват проби в португалския Маритимо, където са одобрени. 
 
Отказ на ръководството на "акулите" да ги пусне при определени условия обаче проваля възможността на бургаските таланти. През 2011/2012 Орачев записва и 6 мача за младежкия национален отбор до 17 години. Мишо има повече от 150 срещи в професионалния футбол и около 10 попадения. Младият перспективен полузащитник има сериозен опит и по няколко сезона с отборите на Черноморец Бургас - 2012/2013 и 2014/2015. Играл и за градския съперник Нефтохимик през сезон 2013/2014 , като с "шейховете" прави своя дебют в А група на 21 юли 2013 г. срещу Литекс Ловеч. 
 
Вторият му престои при зелените е през сезон 2016/2017, а след това до 2019 година носи и екипа на ОФК Поморие във Втора лига, като е един от основните фигури в състава и изиграва 45 срещи с поморийци. За кратко носи и екипа на ЦСКА 1948 в Първа лига, но с армейците има едва 5 мача и претърпява операция, а след това преминава в тима на Монтана отново в елита, откъдето е привлечен. 
 
Ръководството на "небесносините" му пожелава здраве и успех, за да радва с изявите си привържениците на "Арена Созопол".
 
Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки