Гришо и Лолита са се разделили

Двамата прекъснаха връзката си в социалните мрежи

Гришо и Лолита са се разделили

 Григор Димитров и Лолита са се разделили, заключиха техни фенове в “Инстаграм”. Най-добрият ни тенисист се радва на над 1 милион последователи в социалната мрежа, но сред тях вече не е богатата рускиня, с която започна да се среща в края на миналото лято.

Самият Гришо също е спрял да следва Лола, която развива успешно два профила. Двамата никога досега не са качвали за постоянно своя обща снимка, а се показаха на света чрез временни постове, наречени сторита.За последно 30-годишният Димитров и Османова (28) бяха заедно на рождения й ден в началото на юли. Тогава от публикациите на Лолита стана ясно, че любимият й мъж е сварил да се включи в празненствата в Монте Карло, на които присъстваха нейното семейство и приятели.Вчера обаче красавицата пусна нови кадри от разходка в Кан, на които беше сменила спрягания за годежен пръстен с друг със син камък.За първи път Лола показа бижуто с диамант в началото на май, когато се прибра в родния си град Налчик, република Кабардино-Балкария.

Тогава веднага тръгнаха слухове, че с Григор са се сгодили, а само две седмици по-късно тя го придружи в България. Тук бившият №3 в света отпразнува 30-ия си юбилей и намекна, че е готов за семейство.Явно обаче в рая са се появили проблеми, защото в последните дни Лола заложи на ролята си на инфлуенсър. Милионерската щерка пусна клипче, чрез което разходи последователите си в единствения голям шопинг център В Монако - „Метропол“.

“Започвам да водя активна дейност в “Инстаграм” и ще допълвам сторитата си с глас, за да можем с вас да се опознаем по-добре“, обърна се Османова към своите над 150 000 последователи.

 
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки