Игор Пластун: 10 години Лудогорец е шампион, ясно е, че сме по-добри от Мура

Ето какво каза защитникът на разградчани

Игор Пластун: 10 години Лудогорец е шампион, ясно е, че сме по-добри от Мура

Защитникът на Лудогорец Игор Пластун говори преди утрешния реванш срещу Мура от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Първата среща в Словения завърши 0:0.

Щастлив съм да се върна в Лудогорец след първия ми престой. Спроед мен не е коректен въпросът кой е по-добър, защото Лудогорец е 10 години шампион и има свой стил. Отборът винаги е имал високи амбиции и това е една от причините да се върна и да постигна още по-големи успехи с клуба", заяви той.

"И тогава, и сега Лудогорец е играл само и основно идеята да владее топката. Всеки треньор има своята философията. Може би има разлика, но генерално философията е една. Футболистите на Лудогорец и тогава, и сега са селектирани да отговарят на такава тактика - владеене не топка и контрол върху мача".

"Моята амбиция е да бъда от полза на отбора. Лични амбиции аз имам, но на първо място е клубът. Както знаете отборът от мач на мач се цели да играе все по-добре. Надявам се да има подобрения в нашата игра".

"В крайна сметка не бяхме изненадани от Мура в първия мач. Знаехме, че ще разчитат на контраатаки. Това показаха през втората част, когато направиха две-три опасни. Ние работим върху парирането на тази силна страна на Мура. Лудогорец има свой стил и ние много добре знаем какво трябва да направим, за да спечелим. Надявам се всички да се раздадат и ще постигнем този добър резултат, който ще ни класира", каза бранителят на шампионите преди мача срещу словенския отбор.

"Мое задължение като защитник е да бъде концентриран на терена. Всеки от футболистите има роля. Ние я спазваме доколкото можем. В първия мач ние почти през цялото време запазихме тази концентрация. Надявам се така да е и утре и на свежа глава да изиграем силни минути. Сложни или не, зависи от гледната точка. Ние не се оплакваме", завърши Пластун.

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

Пьотровски хвали Неделев след успеха

Капитанът на Лудогорец вкара на ЦСКА 1948

Дерменджиев: Това е пореден ценен трофей за Лудогорец

Треньорът на "орлите" не скри радостта си след спечелената Суперкупа на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки