Недвед: Роналдо е футболист на Ювентус, има си договор

Той призна, че преговорите за Мануел Локатели са в ход

Недвед: Роналдо е футболист на Ювентус, има си договор

 Вицепрезидентът на отбора на Ювентус Павел Недвед отново изясни позицията на клуба за бъдещето на португалската суперзвезда Кристиано Роналдо. Преди приятелския мач на „биаконерите“ срещу Монца той коментира за ситуацията с Роналдо.

„Роналдо е един от нашите играчи, той има договор за още един сезон, много сме щастливи да го имаме ни, защото всяка година той ни гарантира голове. Разбира се, разчитаме на него“, заяви Недвед пред „Italia 1“.

Той сподели, че „биаконерите“ са отправили оферта за халфа Мануел Локатели, която е съобразена с настоящата ситуация в световния футбол, която бе причинена от пандемията от коронавирус.

„Неровердите“ отхвърлиха предложение на “бианконерите” за наем с опция за откупуване в размер на 30-35 млн. евро, като искат за своя играч 40 млн. евро без да се налага да го преотстъпват.

„Разговаряхме със Сасуоло и направихме нашата оферта, за която вярваме, че е подходяща в настоящата ситуация заради начина, по който финансите и трансферният пазар бяха повлияни от COVID-19. Убедени сме, че това е добро предложение и че е правилното. Винаги сме уверени, по принцип в преговорите има неща, които трябва да бъдат изяснени и уточнени. Когато искаш играч и той те иска, тогава е ясно”, обяви Недвед.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки