Интер хареса крило на Аталанта

Робин Госенс е привлякъл вниманието на Симоне Индзаги

Интер хареса крило на Аталанта

 Иван Перишич изглежда несменям титуляр отляво в схемата на Интер и при Симоне Индзаги, но е много възможно съвсем скоро да напусне Милано. Договорът на бившия футболист на Волфсбург изтича в края на сезона и в момента няма никакви индикации, че може да бъде продължен.
 

Продажбата на Хакими това лято осигури на Интер свеж финансов ресурс и след като заместиха мароканеца с качествен футболист в лицето на Дензъл Дъмфрис, сега от ръководството на "нерадзурите" са амбицирани да закупят не по-малко качествен състезател и за позицията на ляв халфбек. След Европейското първенство името на Робин Госенс от Аталанта е влязло още по-сериозно в полезрението на ръководството на Интер.  От 18-кратния шампион на Италия и преди са влизали в контакт с агентите на германеца, но високите финансови претенции на "бергамаските" са били пречка за по-сериозни преговори. 
 
При всички случаи и сега няма да е лесно за директорите на Интер в лицето на Бепе Марота и Пиеро Аузилио да затворят подобна сделка, тъй като Госенс има договор до 2024г. Сега обаче двамата директори смятат, че играчът е много подходящ профил за схемата на игра на Симоне Индзаги.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки