Краят на една ера! Скоулс и Гигс се пенсионират в края на сезона

Фърдинанд също може да не играе в Юнайтед от лятото

Краят на една ера! Скоулс и Гигс се пенсионират в края на сезона
Пол Скоулс планира да се пенсионира веднъж завинаги. Според „Дейли Мейл” ветеранът ще окачи бутонките през лятото. Халфът е казал на приятели, че възнамерява да се оттегли през май и че този път няма да се върне, пише изданието.
 
Освен това мениджърът на „червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън е изправен пред вероятността да се раздели с друга своя легенда. Очаква се Райън Гигс да напусне своя единствен клуб също идното лято.
 
Мениджърът е наясно, че защитникът Рио Фърдинанд все още не е дал публична индикация, че желае да удължи договора си, спекулира „Дейли Мейл”. И тъй като капитанът Неманя Видич страда от проблеми в коляното, Фъргюсън вече започна да търси начини за освежаване на своя отбор.
 
Наскоро, например, шотландецът изпрати скаути да гледат оценявания на 15 млн. паунда аржентински защитник Езекиел Гарай в игра за португалския Бенфика срещу Спортинг (Лисабон) и Олянензе.
 
Също така той следи изявите на норвежкия национал на Молде – централния бранител Вегард Форен.
 
Бившият играч на Реал (Мадрид) Гарай трябва да бъде продаден от Бенфика идното лято, тъй като в португалската столица изпитват затруднения с изплащането на заплати. Бившият му клуб в Мадрид има право на половината от трансферната сума, независимо каква е тя. Гарай има 11 участия за своята страна. Той е следен и от Ювентус.
 
Що се отнася до Скоулс, той се отказа от футбола в края на сезон 2010-2011, но изведнъж се завърна в Юнайтед през януари тази година. По-късно той беше убеден от Фъргюсън да остане и този сезон, като досега игра 13 пъти. Въпреки това, 38-годишният футболист смята, че влиянието му на терена се топи и е казал пред свои близки през последните седмици, че може да дава толкова, колкото може.
 

Остава да се разбере дали Фъргюсън ще се опита да накара един от своите най-доверени бойци да изкара още един сезон. Уелсецът Гигс е с година по-възрастен от Скоулс и също има едногодишен договор. Той игра само осем пъти във Висшата лига този сезон и влиянието му на терена спадна значително през последните месеци.  

Алваро Мората отново се връща в Ювентус?

Испанецът може да бъде напусне Атлетико Мадрид през лятото

Голов рекорд във Висшата лига беше счупен

Доскорошното върхово постижение беше 1084 гола

Барса още се чуди за Серхи Роберто

Вижте подробности

Анчелоти приветства решението на Шави

„Струва ми се правилно, той върши добра работа и познава добре Барселона“

Карагър съветва Ливърпул да помисли за Нунес

Вижте подробности

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки