Вратарят на Оборище е готов да остане в отбора, но при някои условия

Той се надява ръководството да се запази

Вратарят на Оборище е готов да остане в отбора, но при някои условия

Вратарят на Оборище (Панагюрище) Майкъл Матев е щастлив в клуба и е готов да остане в него, но при определени обстоятелства.

Той изигра много добри мачове с екипа на панагюрци и бе с голям принос за запазването на мястото на тима в Югозападната Трета лига.

"Много съм доволен от престоя си в този отбор, тъй като е много рядко да срещнеш тим от Трета лига в който всичко да е перфектно като коректност при плащанията и условия. Мисля, че ако ръководството на клуба остане, а и ако треньорът също се задържи, ще остана тук. Определено съм много приятно изненадан от Оборище и мога да кажа, че има малко отбори, които са толкова коректни като този тим", коментира той.

Все пак ако се появи предизвикателство за Втора лига Матев е готов да преразгледа позицията си, но за Трета лига панагюрци са отборът в който би играл, в Югозападната Трета лига.

Майкъл Матев е роден през 2000 година и има солиден опит в най-силния трети ешалон, като е известен като вратаря с най-много хванати дузпи през последните години в тази група.