Лудогорец ще бие и пред празните трибуни на "Лаута", Локо (Сф) ще затрудни Ботев (Пд)

Лудогорец - Ботев (Пд) е най-вероятният финал

Лудогорец ще бие и пред празните трибуни на "Лаута", Локо (Сф) ще затрудни Ботев (Пд)
Днес ще се изиграят реваншите от полуфиналите за Купата на България/ В първия Локомотив (София) посреща Ботев (Пловдив) в квартал "Надежда" от 16:00 часа, а във втория - пловдивското Локо е домакин на Лудогорец.

"Канарчетата" взеха комфортен аванс в първата среща от 3:1 в Коматево, но тимът на Димитър Васев ще се надява да се възползва от гола си на чужд терен. Джиби, Гаел и Румен Трифонов обаче ще пропуснат двубоя за столичните "железничари", а Иво Иванов и Петър Димитров са под въпрос до последния момент.

Станимир Стоилов пък не направи нито една промяна в състава си и е готов за втората полуфинална битка в София. Ботев (Пд) показа, че може да оползотворява чистите си голови възможности почти на 100%, но въпросът е колко пространства ще остави отбраната на Локомотив за нападателите на пловдивчани.

Прогноза на Novsport.com: 2
Резултат: 1:2

Във втория полуфинал Локо (Пд) приема Лудогорец пред празните трибуни на стадиона в парк "Лаута". Пловдивските "железничари" бяха наказани да играят домакинските си мачове без публика заради хвърлените факли и бомбички в шампионатния двубой срещу градския съперник Ботев. Срещата бе прекратена в 41-вата минута, а дисциплинарната комисия присъди служебна победа за "канарчетата".

Тимът на Стойчо Стоев постигна добър турнирен резултат от 2:0, като най-важното за разградчани бе, че не допуснаха гол във вратата си. Лудогорец ще бъде улеснен в реванша и от липсата на капитана на Локо (Пд) Здравко Лазаров, който е стравма.

Прогноза на Novsport.com: 2
Резултат: 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки