Георги Марков: Напрежението е при съперника

Изпълнителният директор на Локо Сф Георги Марков сподели, че в отбора имат надежда, че ще могат да отстранят Ботев (Пд) в полуфинала за Купата

Георги Марков: Напрежението е при съперника
Изпълнителният директор на Локо Сф Георги Марков сподели, че в отбора имат надежда, че ще могат да отстранят Ботев (Пд) в полуфинала за Купата.

„Ако   резултатът   беше останал 3:0 за Ботев, нямаше шанс, защото едва ли можеше да победим с 4:0 в реванша. Но този гол на Иво Иванов в края ни върна надеждата. Сега шансовете са 50 на 50", каза шефът на железнича-рите.

Интересното е, че и преди първия мач, спечелен от канарчетата с 3:1 в Пловдив, той обяви, че шансовете пак са 50 на 50. След самия двубой каза, че са 60 на 40 в полза на "жълто-черните", а сега пак ги изравни.

„Ботев има голям бюджет, сериозни изисквания и публика, но напрежението ще бъде при тях. Важното е да не допуснем гол. Ако имаме късмет да реализираме първи и после да не прибързваме, може да се получи. Трябва да изиграем тактически правилно мача", коментира Марков

„Пазили сме терена и той е в добро състояние независимо от дъждовете. Що се отнася до контузените, ще видим какво е състоянието им. Засега най-добре от всички се възстановява Пепи Димитров, той има най-големи шансове да попадне в групата", добави шефът на Локо.

„В първенството спечелихме важна победа срещу Пирин в Гоце Делчев. От тук нататък играем мач за мач. И ако шансовете ни срещу Ботев са 50:50, то в първенството вероятността да останем в "А" група вече е 90 процента", завърши Марков.
Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки