Загорчич: Всичко е решено, Литекс е в Европа

Имаше не малко моменти, в които отборът бе ощетен, дано не е било умишлено, каза бившият треньор на "оранжевите"

Загорчич: Всичко е решено, Литекс е в Европа

Бившият старши треньор на Литекс Злагомир Загорчич заяви пред "Тема спорт", че "оранжевите" могат да са спокойни за участието си в Лига Европа и че целта, поставена от ръководството е почти изпълнена. Ловчанлии водят с 8 точки пред четвъртия Ботев (Пловдив). В неделя Литекс приема Лудогорец в опит да го догони в битката за титлата. Разликата между двата тима е 5 точки.


"Литекс може да бие Лудогорец. Има силите и възможностите да го направи. Отборът след идването на Йешич лека-полека започва та излиза от кризата. С Черно море момчетата играха много силно, но нямаха късмет. Имаше и чиста дузпа, която не беше дадена. Впрочем през сезона имаше не малко моменти, в които отборът беше ощетен от съдиите. Надявам се да не е било умишлено. Всеки греши", коментира Заги.


"Литекс вече е готов за Европа. Всичко е решено. Отборът записа няколко важни победи. Що се отнася до титлата - футбол е, всичко може да се случи. Кой може да ти гарантира преди сезона, че можеш да си спокоен за първото място или друга цел, която гониш, освен ако няма други фактори. Но аз за това не искам и да си помислям", добави сръбският специалист. В неделя той ще бъде на градския стадион в Ловеч за дербито с Лудогорец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки