Венци Стефанов за трансфера на Велков във Фулъм: Нещата ще станат

Босът на Славия разкри, че хора в България саботират сделката

Венци Стефанов за трансфера на Велков във Фулъм: Нещата ще станат

„Вече два дни пре­говаряме непрестан­но с Фулъм за Сте­фан Велков. Очаквам нещата да станат официални след ня­колко часа", каза вчера към 18,00 ч. пред „Меридиан Мач" босът на Славия Вен­цеслав Стефанов.

Той обаче разкри, че хора от България се опитват всячески да саботират транс­фера. „Ако хвана ня­кой от тези, ще им се случи нещо страшно. Това нещо забави преговорите, но смя­там, че трансферът ще стане факт", до­пълни Стефанов.

Фулъм е доста активен на трансферния пазар, като вече привлече двама мла­ди футболисти - авст­ралиецът Адам Тагарт и швейцарецът Кай Фосер. Третият би трябвало да е именно Велков, като предста­вянето му беше пла­нирано за снощи.

Един от хората, които е настоял най-много за трансфера е мениджърът на „котиджърс" Феликс Ма­гат. Германската ле­генда е работил с Йордан Лечков в Хамбургер, Красимир Балъков в Щутгарт, а след това и с Иван Стоянов, отново на „Готлиб Даймлер Щадион” .

„Вашите футболис­ти са много талантли­ви, но определено са с тежък характер", казал Магат пред представителите на Славия. Очаква се „белите" да приберат 650 000 евро за тран­сфера.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки