Григор Димитров отказа британците от "Уимбълдън"

Според информациите, отпадането на Анди Мъри е принудило много хора да предложат билетите си за продажба

Григор Димитров отказа британците от "Уимбълдън"

Победата на Григор Димитров над Анди Мъри на четвъртфиналите на "Уимбълдън" удари сериозно "джоба" на продавачите на билети в интернет, обявиха собствениците на уебсайта за размяна на пропуски срещу пари Viagogo.

Според информациите, отпадането на британеца е принудило много хора да предложат билетите си за продажба, като цените на някои от тях дори са паднали с около десет процента. Миналата година, когато шотландецът спечели титлата, в местните медии излезе и определение на лудницата в търсене на билети - "Мъри мания". Пропуски за централния корт се продаваха на цени от 7 хиляди до 35 хиляди британски лири. Сега обаче положението е различно и билети могат да бъдат намерени срещу ниската сума от 2,100 лири.

"В уебсайта бяха обявени за продажба огромен брой билети. Няколко стотин, които са за финала между Новак Джокович и Роджър Федерер, бяха купени за две минути", съобщиха собствениците на сайта.

Междувременно снимка на Григор Димитров в една от социалните мрежи предизвика широки усмивки и даде повод за нови дискусии на феновете му.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки