На „Армията” започна ремонтът на сектор Г

Реконструкцията на емблематичния сектор ще струва около 200 000 лева

На „Армията” започна ремонтът на сектор Г

Ремонтът на сектор Г най-накрая стартира. Вчера в 8:00 часа бригада от десетима работници започна да разбива стария бетон в трибуната на стадион „Българска армия”, с което бе дадено начало на ремонтните дейности.

По договор те трябва да бъдат завършени в срок от 25 до 35 дни. На 10 август ЦСКА играе първия си домакински мач през новия сезон на „Армията" - срещу Хасково. Двубоят е от 20:00 часа и не е планиран за телевизионно излъчване.

Не е изключено трибуната да не е отворена за тази среща, тъй като поставеният максимален срок от 35 дни изтича на 17 август. Ремонтът на емблематичния сектор Г ще струва около 200 000 лева.

Средствата са осигурени от семейство Манджукови. В трибуната ще бъдат поставени 2100 седалки в най-крайните блокове от нея. В средата пък ще бъде освободено пространство за 2300 правостоящи места по настояване на самите привърженици.

Те ще се заемат и с изрисуването на седалките. Ремонтът на трибуната започна точно два месеца, след като Александър Томов за първи път обеща, че това ще се случи „другата седмица", пише „Тема спорт”.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки