Таксиметров шофьор в Палермо си направил първа снимка с Чочев (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Можех да остана и в ЦСКА. Офертата от Палермо беше много добра. В Италия играят световни звезди и сметнахме, че там е най-добре”, каза халфът

Таксиметров шофьор в Палермо си направил първа снимка с Чочев (ВИДЕО+СНИМКИ)
Ивайло Чочев говори днес пред родните медии след трансфера на халфа в италианския Палермо. 21-годишният футболист подписа договор за 3 години с новака в Серия А.
 
„Фен клуб сектор Г” изпрати подобаващо Чочев на събитието в Пресклуб „България”, като му пожела да стане световна звезда.
 
И Чочев, и агентът му споделиха, че футболът в сицилианския град е религия. Младият играч е можел да остане и в ЦСКА, но от Палермо са били достатъчно настоятелни и след отличните условия, които са му предложили, се е стигнало до трансфера.
 

 
„Не сме се хвърляли, колкото да играя в чужбина. Можех да остана и в ЦСКА. Офертата от Палермо беше много добра. В Италия играят световни звезди и сметнахме, че там е най-добре”, каза Чочев.
 
„Имаше оферта от Монако, имаше преговори, но дойде момент, в който казаха, че трябва да изчакаме. Хората от Палермо постоянно се обаждаха. Видяхме, че те искаха да бъда там и затова приехме”, добави той.
 
Думите му потвърди и неговият агент Петьо Костадинов – Полковника.
 
„Бяха много щастливи, че сме отишли да водим преговори. Палермо е един от големите клубове в Италия”, каза той, след което разказа любопитна история.


 
„Таксиметровият шофьор, който ни взе, за да ни закара в хотела, си беше приготвил снимачна техника, за да си направи първа снимка с него (Чочев). Сами разбирате за какво става въпрос.”
 
Чочев се надява да заиграе веднага.  
 
„Играят 3-5-2 и ми казаха, че мога да играя и в трите позиции в центъра на терена. Разбрахме, че там футболът е религия. Хората умират за футбола. Един хубав град, има много катедрали. Градът мисля, че ми хареса. Те чакат с нетърпение един футболен мач на Палермо.”

 
 
Днес той ще се раздели с ЦСКА и досегашните си съотборници.  
 

„Искам да благодаря на съотборниците си, на феновете, на ръководителите, на г-н Стойчо Младенов, който ме наложи в ЦСКА. Искам да благодаря на феновете. Ако те не бяха с нас, нямаше да се получат нещата. Време е ЦСКА да влезе в групите на евротурнирите и в България да стане шампион. Пожелавам го искрено”, заяви Чочев.   


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки