Балъков: Ще си търсим шансовете в Унгария

„От ръководството не ме пристискат, всеки ден разговаряме”, каза треньорът на Литекс

Балъков: Ще си търсим шансовете в Унгария

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков каза, че настроението в отбора е добро преди мача реванш срещу Диошдьор, въпреки пасива от два гола. Той подчерта, че неговият тим ще търси своите шансове и нагласата на всички в състава е за победа.

 

„Тръгваме с ясната цел да търсим шанса си в Унгария, въпреки лошия късмет в последните два мача. Не мога да кажа дали ще отбележим повече от 2 гола, след мача ще се види. Имахме много положения в първия мач, но просто нямахме късмет с тези нелепи голове. Пропуските ни може би се дължат на качествата, с които разполагаме, и трябва да правим корекции. Ще имаме 1-2 по-свежи на терена. Нямахме време да тренираме дузпи. Отборът на унгарците ще са много по-добре физически срещу нас, защото тяхното първенство още не е почнало. Ние ще си търсим шансовете в нападение. Нямаме контузени”, коментира той на летище „София”.

 

„Аз съм свикнал на всичко в треньорската професия, но на фона на последните два мача, не заслужавахме да загубим. Нямам чувството че съм притиснат, всеки ден говоря с ръководството. Трябва да оправим реализацията отпред. Ще дойде време и на нашата улица да изгрее слънце”, каза още Балъков.

 

„Винаги може да се получи нещо, но сега нямаме време да мислим за това. Но докато трансферният прозорец е отбор, нашата врата също е отворена”, добави наставникът на Литекс.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки