Ед Уудуърд: Парите не са проблем за Манчестър Юнайтед, можем да привлечем всеки

Не ни интересува дали ще счупим трансферния си рекорд, Ван Гаал иска класен играч, който ще бъде звезда в Юнайтед

Ед Уудуърд: Парите не са проблем за Манчестър Юнайтед, можем да привлечем всеки
Луис ван Гаал е бил уведомен от шефовете на Манчестър Юнайтед, че сам трябва да реши дали се налага да прави скъпи трансфери. Холандецът е получил пълна свобода да счупи трансферния рекорд на клуба, ако усеща, че това е нужно.

„Червените дяволи” работят усилено по трансфера на Артуро Видал от Ювентус в последните дни, а изпълнителният вицепрезидент Ед Уудуърд заяви, че за Юнайтед не е проблем да извади много пари накуп.

„Трудно е да говорим за различни хипотези. Реалността е, че ни е страх да похарчим голяма сума на трансферния пазар. Дали такава сума ще бъде рекорд за клуба или не, това не ни притеснява. Единственото, което има значение, е да привлечем класен играч, който мениджърът иска и този играч ще бъде звезда в Манчестър Юнайтед”, заявява Уудърд.

Шефът е категоричен, че само Ван Гаал ще решава колко да се харчи за нови играчи това лято.

„Държа на това, което съм казал – нямаме определен бюджет. Ние сме в много силна позиция по отношение на финансите. Можем да си позволим големи имена. Но това не значи да хвърляме пари на вятъра. Луис е мениджърът. Имаме много данни от нашите скаути през последните 12 месеца и те ни представят различни играчи. Ван Гаал взима последното решение за това кого иска в отбора. Аз не мога да му се бъркам”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки