В Швейцария: Базел продава Иван Иванов

Тимът се подсили с ветерана и бивш аржентински национал Валтер Самуел и по този начин централните защитници в състава на Пауло Соуса станаха шестима

В Швейцария: Базел продава Иван Иванов

Националът Иван Иванов се оказа ненужен в швейцарския гранд Базел и ще бъде продаден. Това твърди най-авторитетното издание в страната Blick.ch.

Базел се подсили с ветерана и бивш аржентински национал Валтер Самуел и по този начин централните защитници в състава на Пауло Соуса станаха шестима. Иванов пък е на мушката, тъй като претърпя тежка контузия и не игра в последните 6 месеца. Отсъствието от терените ще се отрази на формата му, което може да се окаже пагубно за престоя му в Базел. Някого измежду българския национал, Гастон Сауро и Арлинд Айети със сигурност ще бъде продаден през летния трансферен прозорец, като интерес към последния има от клубове от Италия, Испания и Англия.

Юношата на ЦСКА премина в Базел миналото лято от Партизан (Белград) за сумата от 2 млн. евро и веднага се наложи в титулярния състав. През зимата обаче бранителят скъса връзки на коляното в една контрола и оттогава не е играл. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки