Ники Илиев: Играта на Левски е за Б група

Въпреки лошото представянe за Мурсия може да се съди едва след 6 месеца работа, смята той

Ники Илиев: Играта на Левски е за Б група

Доскорошният член на Управителния съвет на Левски Николай Илиев бе разочарован от играта на отбора от началото на сезона.

 

„Какво да му коментираме на вечното дерби, за кое да се хванем, за да анализираме? Този двубой въобще трябва да бъде изтрит от аналите. Не можех да повярвам, че в него взеха участие Левски и ЦСКА, че въобще на терена са елитни отбори от първа дивизия. Та играта ни беше като за Б група. На този мач няма какво да му се анализира, а само да бъдат отчетени двете красиви попадения на армейците. Оттам нататък - нищо. Ако бяха събрали по един отбор от две махали, те щяха да направят по-добър мач, защото това на „Васил Левски" бе всичко друго, но не и организиран футбол. Такова безцелно ри-тане и пукане на топката не бях гледал. И то не само от страна на Левски, а и от ЦСКА. Там не бива да се заблуждават, че играят нещо. Но е явно, че то е достатъчно за успех над сините", каза пред „Тема Спорт" Илиев.


Въпреки критиките си той бе категоричен, че на „Герена" не трябва да се впускат в нови смени на спортно-техническото ръководство, треньора и играчите. Пепе Мурсия трябва да остане, да получи възможност да разгърне идеите си, да наложи методиката си. За него може да се съди едва след като е работил шест месеца. Лошото е, че поне до тук нищо не се вижда от действията му", посочи Илиев.

 

„Крайно време е обаче и играчите да подходят по-отговорно. Нека поне започнем да виждаме желание в тях, уважение към публиката. Почти никой от тях не знаеше за какво е излязъл срещу ЦСКА. Не успяха да използват дори психологическия момент от отпадането на съперника от Зимбру. Лошото е, че като цяло футболът ни върви надолу. Показателно за това е и представянето на тимовете ни в евротурнирите. Явно е, че продължаваме да копаем дъно след дъно. футболните хора вече се умориха да повтарят какво е необходимо, за да се тръгне нагоре. Но на президентите сякаш им изнася играта да е на такова ниво. Само така можем да си обясним ставащото", завърши Илиев. 

Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

НА ЖИВО: Пирин - Етър 1:1

Сблъсъкът в Благоевград започва в 14:00ч.

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки