Ангел Петричев: Необходимо е емоционално презареждане на Лудогорец

Георги Дерменджиев не е временен вариант, а е назначен за постоянно и има пълен картбланш, потвърди Петричев

Ангел Петричев: Необходимо е емоционално презареждане на Лудогорец
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев смята, че раздялата с треньора Стойчо Стоев и назначаването на Георги Дерменджиев ще донесе „емоционално презареждане”, което е необходимо според него. Днес българският шампион се раздели със своя наставник, който ги изведе до дубъл през миналия сезон на домашната сцена и осминафинал в Лига Европа.

„Изслушахме становището на спортно-техническото ръководство. Разговаряхме и с други специалисти и  стигнахме до извода, че е необходимо презареждане на отбора, най-вече емоционално в този ключов момент за нас”, сподели Петричев пред „БНТ1”.

Шефът на „орлите” категорично заяви, че Георги Дерменджиев не е временен вариант за наставник на отбора и е назначен за постоянно с пълен картбланш от ръководството.

„Всеки човек, който се назначава в Лудогорец, получава пълната и безрезервна подкрепа на ръководството. Георги Дерменджиев ще има пълен картбланш да работи в Лудогорец”.

Дебютът на Георги Дерменджиев начело на Лудогорец ще бъде в събота от 20:00 в домакинството на новака в А група Марек, а следващата сряда е реваншът с Партизан в Белград след 0:0 снощи в Разград.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки