Пепе Мурсия: Левски ще остане в сърцето ми, тръгвам си с усмивка (ВИДЕО+СНИМКИ)

„За мен е чест, че имах удоволствието да бъда част най-добрия отбор в България”

Пепе Мурсия: Левски ще остане в сърцето ми, тръгвам си с усмивка (ВИДЕО+СНИМКИ)

Искам да си взема довиждане с вас и да ви благодаря за доброто отношение, което имахмте към мен през цялото време.

Това сподели освободеният от Левски треньор Пепе Мурсия, след като си взе довиждане със „сините” футболисти и с клубното ръководство. Испанският специалист подчерта, че не си тръгва с лоши чувства от „Герена”, макар че остана едва 55 дни начело на клуба.

„Искам пред вас да кажа, че за мен е чест, че имах удоволствието да бъда част от Левски и да тренирам този отбор. Пристигнах с усмивка и ще си тръгна с такава, а Левски завинаги ще остане в сърцето ми. Това е нещо, което ще взема със себе си в Испания. Затова и предпочитам да ви кажа „до скоро”, а не „сбогом”. Искам да благодаря на президента, на Георги Иванов, на целия спортно-технически щаб, на футболистите и разбира се на феновете, които показаха своето уважение към мен и към отбора. Тук израстнах в професионален и в личен план, защото усетих какво значи да водиш най-добрия отбор в България”, каза той, а после бе запитан от Novsport.com дали все пак не си тръгва с доза огорчение от Левски заради начина, по който бе освободен от клуба:




„Не, в мен няма огорчение. След мача в събота и победата над Локомотив (София) съм сигурен, че ще бъдем в топ 3 на класирането. Затова си тръгвам с усмивка. Сега не е моментът да търсим виновници. Левски има нужда от подкрепа, за да върви напред. Мисля, че е доста трудно да работиш в друг отбор, след като си рабитил тук. Ще се старая да запазя добрите моменти, които преживях с Левски. В случая става въпрос за различия и най-вече за лични виждания."



"Може би щеше да е по-различно, ако не бях толкова търпелив. Чувствах се много щастлив в Левски и в София, затова ще ви кажа „до скоро”, понеже вярвам, че един ден отново ще се върна. Мисля, че винаги ще бъда добре дошъл в Левски. Само Левски!”

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки