Италианският треньор и кикбокс експерт Джанфранко Ризи подготвя световните шампиони Амалия Колева и Дюк Нуамеруе за европейското

Четирима състезатели от най-успешния боен клуб АBC Fight Club бяха поканени на подготвителен лагер по кикбокс стиловете - лайт контакт, кик лайт и пойнт файтинг.

Италианският треньор и кикбокс експерт Джанфранко Ризи подготвя световните шампиони Амалия Колева и Дюк Нуамеруе за европейското
Четирима състезатели от най-успешния боен клуб АBC Fight Club бяха поканени на подготвителен лагер по кикбокс стиловете - лайт контакт, кик лайт и пойнт файтинг. Световните шампиони Амалия Колева и Дюк Нуамеруе, европейският и световен вицешампион Антони Давидов и европейският шампион Димитър Христов са вече в Банско в подготовка за Европейското първенство по лайт контакт, кик лайт и пойнт файтинг. Състезанието, което ще излъчи най-добрите бойци на Стария контитент в тези кикбокс стилове, ще се проведе в град Марибор, Словения, от 15 - 23 ноември 2014 г.
 

Спортните занимания в Банско се ръководят от треньорите на националния отбор по кикбокс. Един от най-популярните специалисти и треньори в областа на пойнт файтинга, италианецът маестро Джанфранко Ризи, ще помага и консултира нашите състезатели при усвояването на технически и психофизическите техники в съответния стил. Ризи е с черен колан 7 степен по кикбокс и е един от най-продуктивните и успешни треньори по пойнт файтинг и лайт контакт на националните състезатели на Италия в тези стилове. 

Кобрата: Ще направим боксов спектакъл

Кубрат е в най-добрата си форма, каза треньорът Ули Вегнер

Съперникът на Тервел се закани да го бие

Чакани здрав сблъсък, каза по-малкият брат Пулев

Кубрат Пулев все пак ще се бие за световната титла!

Вижте кога

Олимпийска медалистка от Иран ще се бие за България в Париж

Вижте коя е тя

Багата се завръща в ММА, влиза в битка за 1 млн. долара

В Сан Антонио ще се бие и Дакота Дичева

Тервел уверен: В добра форма съм

Всеки един от нас пише някаква история, призна боксьорът

Кобрата: Правя и невъзможното мачът с Чар да е у нас

Искахме да представим и България по най-хубавия начин, обяви боксьорът

Хавиер Ибанес ще боксира за титлата в Нощта на шампионите на ИБА

Българският национал ще се изправи срещу местната звезда Хосе Килес в „Мадрид Арена“

Пълен комплект медали от ЕК за Надие Жаафар

След сребро на турнира по джудо за кадетки в Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки