Григор Димитров е №6 в Ню Йорк

Гришо докара до философски разсъждения своя треньор Роджър Рашийд след загубата от поляка Йежи Янович

Григор Димитров е №6 в Ню Йорк

Григор Димитров отпадна изненадващо рано на турнира по тенис от сериите “Мастърс” в Синсинати, но букмейкърите не го отписват за откритото първенство на САЩ в Ню Йорк от 25 август.

Българинът е поставен като номер 6 по шансове да спечели титлата с коефициент 1:17. Заложните къщи определят като най-голям фаворит Новак Джокович (Сърбия) с 1:2,37, информира вестник "Труд".

Григор докара до философски разсъждения своя треньор Роджър Рашийд след загубата от поляка Йежи Янович с 4:6, 6:3, 3:6 още във втория кръг в Синсинати.

“Живей, учи се и направи така, че следващият ти момент да има смисъл, като се движиш напред с агресивна стратегия - написа в туитър Рашийд. - Бъди активен, защото има толкова много, което можеш да вземеш от живота.”

Григор изигра един от най-слабите си мачове, в който не се получаваше нищо от неговата игра. Хасковлията вкара едва 50 процента от първия си сервис, а направи и много непредизвикани грешки. Янович е от тенисистите сред първите 100 и родени след 1990 г., срещу които Григор имаше до момента 13 победи от 14 мача. Но не и този път.

Григор ще запази осмото си място в ранглистата, ако Анди Мъри (Великобритания) не стигне финал в Синсинати. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки