Сензациите в пресата: Стяуа дебне за гаф с Хамза

"Футболистите на ЦСКА чакат 10 премии" и още

Сензациите в пресата: Стяуа дебне за гаф с Хамза

Сензациите в българските спортни издания от днес, 19 август 2014 година: 

 

"Меридиан мач":  Стяуа дебне за гаф с Хамза

 

Ръководството на Стяуа и румънските медии ще опитат да ударят Лудогорец още преди мача покрай картотеката на новата звезда Юнес Хамза.Тунизиецът замина с разградчани за Букурещ и от клуба обявиха, че ще го заявят пред УЕФА. Както е известно, нашите шампиони ще се възползват от правото да сменят един в 24,00 ч. на деня преди първия мач от плейофите. До късно снощи не стана ясно дали от Лудогорец са пратили необходимите документи. 

Дори и всичко да е изрядно, както се очаква, от Стяуа ще ровят упорито за нередност.
 

 

"Меридиан мач": Футболистите на ЦСКА чакат 10 премии

 

Премиите, които Александър Томов дължи на футболистите на ЦСКА, вече са набъбнали на 10. Босът продължавал да обещава, че следващия месец поне два или три от бонусите ще бъдат преведени. До момента обаче играчите не са взели нищо от допълнителните финансови задължения.

“Факт е, че напоследък започнаха да плащат редовно заплатите, но премиите ги няма. Вече се събраха 10, дано не се натрупат повече и да станат 20”, надяват се в Борисовата градина. 
 

Футболистите на ЦСКА този сезон постигнаха важни победи срещу Литекс и Левски. Лупи обеща пак пачки, но отново нищо. Премии не са изплатени за боя над Левски през миналото първенство - цели 4 пъти. Освен това на „червените“ играчи бяха обещани бонуси срещу Ботев (Пловдив) и Литекс.

Новите в отбора все още не са надигнали глава срещу забавените премии. Те слушат обещанията на Томов и се надяват.

 

"Тема спот": Левски чака таран от Англия

 

Чаканият от Левски нов централен нападател е от Англия, къде-то по стечение на обстоятелствата в момента се намира настоящият атакуващ играч на сините Валери Божинов. Така че Островът се явява като разпределителна гара за нападението на сините през сезона.
 

 

Според някои информации чаканият на "Герена" таран е Дани НГесан. Този футболист е минал през Ок-сер, Рейнджърс и Милуол, като последно се е състезавал за първодивизионния Суиндън. 27-годишния НГесан, който е висок 185 сантиметра, обаче вчера е отишъл на проби в руския второразреден Криля Советов.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки