ЦСКА загубил във ФИФА и делото на Радулович

Отделно сърбинът има жалба до УЕФА

ЦСКА загубил във ФИФА и делото на Радулович
ЦСКА е загубил делото във ФИФА и за компенсация по привличането на сърбина Иван Радулович, който подписа първи договор с „червените", а след това бе пратен под наем в „Академик" и не се върна в Борисовата градина. Отделно сърбинът има жалба до УЕФА заради прекратяването точно на този договор, който може да бъде разтрогнат единствено по взаимно съгласие.
 
Вчера ЦСКА призна, че е загубил и делото на Дуарте Коща, който търси 500 000 евро компенсация за Тенгариня и Нилсон Антонио.
 
Изненадващо вината отново бе хвърлена върху старите собственици от „Титан" и се подчерта, че мениджърът е този, който фалшифицира подписа на Гуйдо ди Вани преди време.
 
Делото всъщност е заведено след влизането на Александър Томов в Борисовата градина и е дви жено от неговия екип, показа проверка на „24 часа".
 
Санкцията ще бъде обжалвана в спортния арбитражен съд в Лозана, обявиха от клуба.
 
Всъщност решението на панела по правата на футболистите не води до допълнителни санкции само по себе си. Наказанието идва едва след като не се плати, и то при произнесена окончателна присъда. През тази година заради слаба защита ЦСКА вече дължи сериозна сума на Александру Пакурар и не му е платил и стотинка.
 
Румънецът неотдавна отрече да е подписвал споразумение за отсрочка на дълга и си иска парите накуп.
 

Според ръководството на ЦСКА всички атаки идвали, за да се огънат и така да бъде закрит клубът. Никъде обаче не се споменава точно кой води войната. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки