Петричев: Крив мач, можеше и да загубим (+ВИДЕО)

„Няма как Кирил Домусчиев да е доволен при тази продукция”

Петричев: Крив мач, можеше и да загубим (+ВИДЕО)

„Не ми хареса как играхме. Спокойно можеше да загубим. Крив мач.“

Това заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев след равенството 2:2 срещу Локомотив в София. Шампионите стигнаха до ремито с гол девет минути преди края на редовното време, а босът им обясни, че според него футболистите на тима са мислели повече за предстоящия след броени дни мач-реванш от плейофите на Шампионска лига срещу Стяуа (Букурещ).

„Аз мисля, че най-вероятно повечето от футболистите са играли срещу Локомотив, а са мислили за Стяуа, което не е правилно”, заяви Петричев.

„Поставените цели са да играем с максимални сили на всички фронтове. При нас резерви няма, всички са на достатъчно високо ниво, и би следвало да имаме добри възможности за ротация. Може би подцениха мача. Ще видим какво ще каже старши треньорът, аз лично се изнервих. Съвсем друга е причината господин Домусчиев да си тръгне по-рано. Той нямаше намерение да дойде, появи се в последния момент даже вече като бе започнала срещата. Използва една пролука в програмата си, за да гледа малко от двубоя. Той не е от хората, които си тръгва, когато играта е лоша. Ако е недоволен, има си други начини да го покаже. Няма как обаче да е доволен при тази продукция. Предполагам, че ще каже каквото има”, допълни той.



„Ние имаме доста точки във вътрешния правилник, но нека не се поддаваме на емоцията. Не мисля, че ще налагаме санкции. Просто трябва ясно да им се обясни, че трябва да се играе на всички фронтове. Да, безспорно голямата цел е срещу Стяуа, но не можем да си позволяваме да губим с лека ръка точки, ако искаме да сме шампиони. Доста загубихме от началото на сезона“, каза още Петричев, а впоследствие коментира и предстоящата среща със Стяуа.

„Продажбата на билети върви доста добре, интересът е голям. Едва ли ще стигнем рекордите от Лацио и Валенсия, но се надявам, че ще има поне 25 хиляди, ако не и повече. Всички искаме български отбор да бъде на такъв висок форум. Затова нека да си го пожелаем, концентрирали сме всички усилия. Всички са добре дошли на Националния стадион.“

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки