Милен Радуканов отброява последните си часове в Славия

"Белите" са в серия от 3 поредни загуби, а за капак Радуканов си позволи да засегне феновете като прави четки на Ботев (Пд)

Милен Радуканов отброява последните си часове в Славия
Треньорът на Славия Милен Радуканов отброява последни­те си часове на стадиона в „Овча купел". Възможно е той да бъде уволнен днес или утре. Ако това не се случи, то дву­боят с Литекс ще е послед­ният тест за него. Мачът с оранжевите е в събота, 30 ав­густ, от 17:30 часа в столица­та, ще бъде предаван пряко по Диема.

Ръководството на „белите” е изключително недоволно от представянето на отбора в последните кръгове. Славия е в серия от три поредни загуби, в които не успя да отбележи гол, а преди това тимът стиг­на само до две последовател­ни равенства (би само в пър­вия кръг).

Още по време на ма­ча с Берое в „Овча купел", кой­то бе загубен с 0:2, запалянков­ците поискаха оставката на треньора. Радуканов обаче отказа да я даде. Търпението на феновете към него вече е изчерпано, още повече че след поражението от Ботев (Плов­див) специалистът ги засегна. Радуканов обяви, че съжалява, че не се задържа дълго при „ка­нарчетата” (бе начело на жълто-черните през сезон 2011/12), за да се радва на под­крепата на публиката им, припомня "Тема спорт".

През този сезон от Славия се очакваше доста повече. Клубът увеличи бюджета, раз­полага със силни футболисти. Бе обявена цел място в шестицата и дори преследване на квота за евротурнирите, но в момента отборът е точно над чертата - има равни точ­ки с 11-ия Черно море. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки