Сензациите в пресата: Левски и Херо се разминават

"Сините" избират нов нападател чрез платена програма, искат и халф на Лудогорец

Сензациите в пресата: Левски и Херо се разминават
Сензациите в родната спортна преса на 29 август, петък, 2014 година:

Труд: Левски и Херо се разминават

Шансовете Димитър Ди­митров да води Левски намаляват. Двете страни се договориха спецът да поеме тима от Нова годи­на, но ситуацията се про­мени заради неудачите на „сините".

От „Герена" са поискали Херо спешно да заеме треньорския пост. Дими­тров отказал заради лоша­та селекция и подготовка.

А Бойко Борисов пък пре­поръча на „Левски" да взе­ме Стойчо Стоев

Тема спорт: Левски иска халф на Лудогорец

Халфът на Лудогорец Се­бастиан Ернандес е един от вариантите пред Левски за се­лекция през зимата. Той е влязъл В полезрението на бъ­дещия треньор Димитър Димитров. Херо ще поеме тима от „Герена" от Ноба година.

Ернандес много ряд­ко успява да хване ръка при разградчани. През този сезон се появи само един път като резерва. Причината е, че на неговия пост зелените раз­полагат с Марселиньо и Вандерсон. Колумбиецът при­стигна при шампионите в началото на 2013 година. Оттогава е записал 23 мача в елита, в тях е отбелязал 6 гола. Едно от попаденията му е именно срещу „сините”. Вкара на "Георги Аспарухов"
в края на миналия сезон за ус­пеха с 3:2 на Лудогорец.

Себастиан Ернандес е ро­ден на 2 октомври 1986 го­дина, висок е 178 сантиме­тра, тежи 72 килограма. На „Герена" се надяват да ус­пеят да го привлекат за скромна сума, тъй като той е със статут на резерва в Лудогорец.

В момента приоритет номер едно пред спортния директор и треньор Георги Иванов е намирането на нов централен нападател. През седмицата Гонзо не одобри французина Дани Н’Гесан, тъй като той е изостанал с подготовката - показа лоши физически резултати на те­стовете. На Иванов са пред­ложени една дузина тарани и нищо чудно в близките дни да има нов играч на „Герена".

Почти сигурно пък Левски ще се раздели с Валери Божи­нов до затварянето на трансферния прозорец. Интерес към него има от първодивизионни английски ти­мове и не е изключено в събо­та той отново да пътува за Острова. Божинов бе вече там и тренира с Уест Хям. Ситуацията около него е следена и от турски и гръ­цки отбори.

Вчера Димитър Дими­тров отхвърли спекулации­те, че може да поеме закъса­лия руски Амкар. Той бе начело на този тим през 2009 го­дина. Херо е категоричен, че от зимата започва работа на „Герена".

Меридиан мач: Заливат Гонзо с нападатели

Левски продължава усилено да издирва нов централен нападател. След провала на сделката с Дани Н’Гесан „сините” са били залети с десетки оферти за тарани. В момента мениджърът Георги Иванов и дясната му ръка Ивайло Петров-Пифа разглеждат под лупа предложените футболисти.

За целта те използват платената програма Im Scouting, която дава възможност да се видят кадри от мачовете на огромна част от футболистите в Ев­ропа.

Възможно е Левски да смени по­литиката в откриването на търсения таран. Досега „сини­те" издирваха фут­болисти с прилични визитки, които оба­че отказваха да ми­нават на проби, а настояваха за дирек­тен договор. Най-вероятно Левски ще тества един или два­ма нападатели по време на паузата в първенството зара­ди националните от­бори.
Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки