Никола Спасов: В 94-ата минута е много тежко, раздадохме се+ВИДЕО

И да имам претенции, няма никакво значение, дузпата е факт

Никола Спасов: В 94-ата минута е много тежко, раздадохме се+ВИДЕО
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов също не оспорваше нарушението, довело до дузпата за Левски в 94-ата минута. Той посочи, че най-много съжалява за начина, по който е дошла първата му загуба начело на „моряците”. 
 
„Какво да кажа? Много жалко, че по този начин загубихме мача, да беше в друг момент, бих го приел, но в 94-ата минута е много тежко, най-тежко е на момчетата, защото се раздадоха максимално, изпълниха почти всичко в крайна сметка, но това е футболът, има и такива моменти, тежки моменти, за съжаление ни се случи на нас. Проведохме добре мача, през цялото време искахме да търсим головете, победата, и тази идея я преследвахме до последната минута. Първото полувреме ни беше по-добро, по-добре стояхме от Левски през първото, създадохме и повече ситуации, по средата на второто се поумориха и накрая, когато контролираха нещата, се получи тази нелепа грешка. Топка в наше владение в последната част на терена, грешка на нападателя в средата на терена и накрая грешката на защитника. Голът беше нелеп, падна след много елементарна ситуация, която не трябваше да допускаме, изиграхме го като футболисти без самочувствие, които не знаят какво да направят. По принцип начинът, по който се бяхме построили, доведе до дузпата. Доброто е, че отборът се раздаде максимално. Мисля, че ще станем по-добри от това, което изглеждахме днес. Мисля, че можем да бъдем и по-добри”, коментира Спасов на пресконференцията след мача. 
 
На въпрос дали има претенции към съдията относно решението за дузпата, наставникът отвърна: „Да, това, което видях на повторението, като че ли има. И да имам претенции, няма никакво значение, дузпата е факт. Отсъдена е дузпата вкараха я, загубихме по този начин. Има много решения, защото Левски създадоха дузпата при контраатака в 94-ата минута. Стигна се чак до нашето наказателно поле, а можеше по много други начини да се отиграе тази ситуация.” 
 

Преди това наставникът обяви пред „Диема”, че задържането е извън наказателното поле. „Но това няма никакво значение, просто не трябваше да се прави това нарушение.” 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки