Александър Томов: Вътрешни комисионни няма да има, докато аз съм президент

До 2015 г. ние трябва да приключим с всички дела, каза още той

Александър Томов: Вътрешни комисионни няма да има, докато аз съм президент
Президентът на ЦСКА Александър Томов се зарече, че докато той е начело, служители на клуба няма да получават комисионни по трансфери на футболисти. Освен това Томов обяви, че до зимата няма да има покупки и продажби на играчи.
 
„Повече изходящи и входящи трансфери няма да има, ще има зимата. Но няма да са такива, които да играят по 5 мача. Нямаме комисионни към клуба, имаме комисионни към агенти, които не може да избегнем. Но към наши ръководители и треньори няма. Вътрешни няма да има, докато аз съм президент. Нямаше и преди 5 години”, каза Томов.
 
Той добави, че целта, поставена в клуба, е до 2015 г. всички дела, заведени при предишните собственици, да са изчистени.
 
„Няма забрана, има едно дело, заведено от лице с фалшив подпис – това е случаят с Дивани и сега с Тенгариня. Ще обжалваме в близките дни, до края на седмицата ще обжалваме и се надявам да спечелим това дело. Това е решение на камарата по споровете, но не е съдебно решение. Тя казва – те са освободени, трябва да им платите за оставащия период. Ще бъде продължително дело. Нямаме нови дела. Имаме стари дела, които намаляват. От 60 не знам колко остават, но до 2015 г. ние трябва да приключим с всички тези неща.”
 
В ЦСКА, който в момента води класирането с 2 точки аванс пред Ботев, обаче не си поставят цели за спечелването на трофеи. Искат да научат младите на труд.
 

„Аз нямам никакви различния със Стойчо Младенов”, продължи Томов. „По 2 причини, работим ежедневно, не искаме в момента да стигаме до някаква еуфория. Миналата година никой не вярваше, че ще останем в първата седмица. Сега никой не ни повярва, че сме направили мащабна селекция – много силна селекция. Първо сме в началото на шампионата и всяка еуфория е излишна. Искаме младите да свикнат на труд, мач за мач, победа след победа. Да загубим, ок, равен, ок, но искаме да играят за победа. За нас не е тайна, че ЦСКА е сред скритите фаворити. Сега обявяваме работа. На колко години е Буш, Карачанаков, Тони Силва? Това са таланти, трябва време.”  

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки