В Лудогорец не броят за живи Ботев (Враца)

"Не мисля, че ще е достатъчно голям дразнител, но все пак се играе в един мач и трябва да подходим максимално сериозно, за да го вземем този мач и ще го вземем!", отсече Методи Томанов

В Лудогорец не броят за живи Ботев (Враца)
Спортният директор на Лудогорец Методи Томанов изрази абсолютна увереност, че носителят на Купата на България ще вземе мача си срещу втородивизионния Ботев (Враца) от 1/16 финалите на турнира. Разградският тим ще гостува във Враца, както е по регламент. 
 
„Ние ще подходим максимално сериозно, защото точно към тези двубои, независимо, че са с отбор от долния ешелон, трябва да подходим сериозно. Правили сме гафове точно срещу отбори, които сме подценявали“, сподели Методи Томанов.
 
„Не мисля, че ще е достатъчно голям дразнител, но все пак се играе в един мач и трябва да подходим максимално сериозно, за да го вземем този мач и ще го вземем. На този етап цялото ни внимание е насочено към Шампионската лига, но ние имаме достатъчно футболисти, така че който и състав да излезе, трябва да вземе този мач и ще го вземем.“
 

„Много е трудно да гоним на всяка цена и да побеждаваш на всички фронтове, така че ще положим всички усилия да спечелим това, което ни се полага, но ще бъде трудно“, завърши спортният директор на Лудогорец. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки