Рома разсипа ЦСКА (Москва) при завръщането си в Шампионска лига (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Вълците" разгромиха с 5:1 гостуващия руски тим, Георги Миланов игра 90 минути за ЦСКА

Рома разсипа ЦСКА (Москва) при завръщането си в Шампионска лига (ВИДЕО+СНИМКИ)

Рома се завърна в Шампионска лига след тригодишно отсъствие с категорична победа с 5:1 над ЦСКА (Москва) в група E. Георги Миланов игра цял мач за състава на ЦСКА, като след негов удар в 86-ата минута топката премина голлинията, но това не бе отчетено от съдиите. Итурбе откри в 6-ата минута, а Жервиньо удвои четири минути по-късно. Майкон бе точен за 3:0 в 20-ата, Жервиньо вкара за 4:0 в 31-ата минута. Игнашевич си вкара автогол и направи резултата 5:0 в полза на „вълците”, а почетното попадение за руския тим отбеляза Ахмед Муса в 82-ата минута.

Рома подложи на натиск гостите още в първите минути и резултатът бе открит още в 6-ата минута. Жервиньо проби през защитата на ЦСКА и подаде на Хуан Итурбе, който ловко се измъкна от засадата, овладя топката и с прецизен удар я прати в мрежата на Акинфеев за 1:0.



Четири минути по-късно Рома удвои аванса си, но този път ролите се размениха – Итурбе асистира на Жервиньо за втория гол. Аржентинецът нахлу в наказателното поле на гостите отдясно и намери Жервиньо около точката за изпълнение на дузпа, бразилецът спря и между двама защитници с техничен удар покачи на 2:0.



Неумела намеса на Акинфеев доведе до трети гол в 20-ата минута. Майкон  навлезе в наказателното поле на ЦСКА и от малък удар отправи силен удар, който Акинфеев опита да отбие, но топката се отби в ръцете му и падна зад голлинията.



Кошмарът за ЦСКА продължи, след като Жервиньо отбеляза четвърти гол във вратата на руснаците в 31-ата минута. Бразилецът проби на скорост и финтира защитник на ЦСКА, след което прати кълбото в далечния на Акинфеев тгъл – 4:0 само за половин час игра.



Малшансът продължи да преследва гостите и през втората част, а в 50-ата минута резултатът стана 5:0 след автогол на Игнашевич. Защитникът опита да избие центрирана топка от левия фланг, но вместо да избие в ъглов я прати в горния ъгъл на Акинфеев.



ЦСКА стигна до почетен гол в 82-ата минута. Ахмед Муса бе намерен близо до наказателното поле, нигериецът успя да овладее топката между двама футболисти в „червено” и да бие покрай вратаря на „вълците”, вкарвайки почетен гол за гостуващия тим.



В 86-ата минута Георги Миланов нанесе добър удар, който срещна напречната греда, топката мина голлинията, но това не бе отчетено от реферите и попадението не бе зачетено.

В другият двубой от група E Байерн Мюнхен се наложи с минималното 1:0 над гостуващия тим на Манчестър Сити.

Мусиала се възхищавал на Меси

"Имитирах го", призна халфът на Байерн Мюнхен

Дъмфрис се надява да поднови договора с Интер

Нидерландецът иска да остане още дълго на "Меаца"

Край на една ера: Легенда на Атлетик Билбао напуска след 15 години

Икер Мунияин обяви решението си в емоционално видео

Килиян Мбапе сменя позицията си в Реал Мадрид

Французинът оставя левия фланг на Винисиус

Лукаку може да остане в Рома, но само с нов наем

Челси обмисля варианта да остави белгиеца за още 12 месеца на "Олимпико"

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

Ман Сити се цели в рекорд на Манчестър Юнайтед в Шампионска лига

В момента "гражданите" са с 23 поредни мача без загуба

Германия откри специален полицейски център за Евро 2024

Той ще служи за контрол върху ситуацията в сферата на безопасността по време на турнира

Илия Груев отново впечатлява за Лийдс

Българският халф с отлични показатели от мача с Мидълзбро

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки