На "Армията" обсъждат покана към Ливърпул

В ЦСКА ще проведат разговори с английския гранд за контрола на 11 октомври

На "Армията" обсъждат покана към Ливърпул

ЦСКА продължава да търси именит съперник за контролата, която е планирано да се проведе на 11 октомври на стадион "Българска армия" и вече бе анонсирана като голям празник от Александър Томов. В тази връзка 31-кратните шампиони възнамеряват да започнат преговори с английския колос Ливърпул и да му отправят покана. Идеята е била обсъждана вчера от отговорните фактори в Борисовата градина, пише вестник "Тема спорт".


Както е известно, много привърженици на ЦСКА сим-патизират на мърсисайдци, което ще гарантира сериозен брой фенове на стадион "Българска армия" при провеждането на такъв мач. Със сигурност обаче голяма пречка ще са финансовите претенции на Ливърпул, който като голям клуб най-вероятно ще поиска сериозна сума, за да се съгласи на приятелски мач с ЦСКА. 

 

Друг и доста по-реалистичен вариант за проверка на 11 октомври е Стяуа. Вече са водени разговори с ръководството на румънския гранд и в близките дни се чака отговор.


От ръководството на червените искат до края на тази седмица вече да имат уточнен съперник за контролата, която ще се проведе по време на паузата за националните отбори.


"Имаме няколко сериозни варианта за съперник и още няколко интересни идеи, но не искаме да обявяваме намеренията си", заявиха от "Армията" по повод предстоящия мач на 11 октомври, който ще е посветен на 70-ия рожден ден на головата машина Петър Жеков

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки