Сензациите в пресата: Гонзо забива Бедоя на пейката

"Въпреки обявеното доверие Локо гони Матушев при издънка с Берое" и още

Сензациите в пресата: Гонзо забива Бедоя на пейката

Сензациите в българските спортни издания от днес, 18 септември 2014 година: 

 

"Тема спорт": Гонзо забива Бедоя на пейката

 

Левски ще снеме доверието от пореден испанец. След като през юли клубът се отказа от услугите на старши треньора Пепе Мурсия, сега Георги Иванов е решил да забие на пейката халфа Мигел Бедоя. Полузащитникът е неизменен титуляр от началото на сезона, но така и не успява да впечатли с изявите си. В последния мач със Славия Гонзо използва 28-годиш-ния футболист като атакуващ халф, а в течение на мача го премести и на фланга. Разместванията обаче не повлияха на поведението на Бедоя и той продължи да бъде пълен фигурант. До момента през сезона бившият играч на Нумансия е престоял на терена 494 минути, но не е успял нито да се разпише, нито да асистира. Никой от останалите офанзивни футболисти няма толкова лоши показатели.

 

Търпението на Георги Иванов към испанеца вече се е изчерпало. Специалистът е решил да го остави на резервната скамейка срещу Хасково, като най-вероятно такава ще и съдбата му срещу Лудогорец. С оглед пристигането и на Наджиб Амари и наличието на Луис Педро Бедоя едва ли ще получава много шанс да почва като титуляр. Очаква се вместо него срещу Хасково да играе Антонио Аниете. Той остана на пейката срещу Славия, тъй като имаше проблеми с контузия.

 

"Тема спорт": Селтик пожела национал на Литекс

Литекс може да осъществи нов сериозен трансфер зад граница, научи "Тема Спорт". „Оранжевите“ са на път да се разделят с капитана си Страхил Попов. Националът е силно желан от шотландския шампион Селтик. „Детелините“ са изпратили запитване за цената на десния бранител. Това, което те предлагат, обаче се разминава с исканото от ловчанлии. Очаква се преговорите за 24-годишния футболист да продължат. Най-вероятно по-сериозно развитие ще има през зимната пауза. Дотогава Селтик ще следи отблизо развитието на Попов. По подобен начин се развиха събитията с преминаването на Симеон Славчев в Спортинг Лисабон. Талантът бе гледан дълго преди да бъде привлечен от португалците.

 

Досега през сезона Страхил Попов, който наследи капитанската лента от Николай Бодуров, е изиграл 7 мача, в които е отбелязал и едно попадение. Той се разписа при зрелищното равенство 3:3 с Ботев Пловдив в Коматево. В случай че двете страни постигнат споразумение за правата на играча, Литекс ще вземе нов футболист в тази зона, тъй като разполага само с младока Пламен Гълъбов. Не е изключено „оранжевите“ да дадат по-сериозна възможност и на таланта. Освен в плановете на Селтик, Попов е попаднал и в тези на руския Амкар Перм. В момента в клуба се подвизават трима българи - Георги Пеев, Захари Сираков и Петър Занев. И там обаче има разлика в предлаганото от руснаците и исканото от ръководството на ловчанлии.

 

"7 дни спорт": Въпреки обявеното доверие Локо гони Матушев при издънка с Берое

 

Локомотив (Пловдив) може да има нов треньор само след няколко дни. „7 дни спорт" разбра, че сегашният наставник Неделчо Матушев най-вероятно ще води за последно отбора в събота. Тогава „черно-белите“ се изправят срещу третия в класирането Берое. Във вторник вечерта Управителният съвет на Локомотив обяви пълното си доверие към Матушев, но е много вероятно да има изненада от „Лаута“. В тесен кръг шефовете на пловдивчани са обявили, че ако Локо се издъни срещу Берое в събота, главата на Неделчо ще падне. Резултатите на Матушев са твърде незадоволителни, като за отминалите 8 кръга „черно-белите“ имат в актива си 6 точки - на една от чертата за изпадане. Берое пък се намира във великолепна форма и трудно ще отстъпи на Локо, дори и като гост на „Лаута“.

 По наша информация началниците на пловдивския тим вече опипват почват около две големи за историята на Локо имена. Вариант №1 за треньор е бил Едуард Ераносян. Шампионът от сезон 2003/04 с Локомотив (Пловдив) от доста време е спряган за кормилото на „черно-белите“. Той обаче учтиво отклонява предложенията, като го е сторил отново. Поради тази причина шефовете на „Лаута“ са се спрели на помощника на Еду от шампионския сезон Иван Маринов-Маслара. Той в момента води третодивизионния Свиленград, но е готов във всеки един момент да се завърне в любимия Локомотив. 

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

Пирин ще надвие Ботев (Вр) по пътя към спасението

Вижте подробности

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки