Локо (Пд) е световен шампион по президенти

„Няма отбор на планетата, който като нас да е сменил 8 президенти за 14 години декларира членът на Борда на директорите на клуба д-р Константин Думанов

Локо (Пд) е световен шампион по президенти

„Локо" (Пд) е световен шампион по сменени президенти!", декларира членът на Борда на директорите на клуба д-р Константин Думанов.

„Няма отбор на планетата, който като нас да е сменил 8 президенти за 14 години - от 2000 година досега - заяви пловдивският сто­матолог. Останалите могат да се похвалят най-много с по три-четири промени."

На „Лаута" не крият своите намерения най-късно до Нова година да подобрят рекорда с нов президент и собственик.

„Не е наша рабо­та на феновете да издържаме „Локомотив" - каза Думанов.- Когато поехме клуба, нашата задача бе да го спасим, да направим отбор, да издържаме школата и да си подредим къщичката в очакване на бъдещия по-сериозен спонсор. Сега чакаме."

Срещу „Локо" има заведени 50-ина съдеб­ни дела от бивши треньори, футболисти и служители, а общият размер на финансовите искове за неплатени заплати от екссобственика Константин Динев е 312 000 лв. Вече се преговаря с ужилените за извънсъдебни спо­разумения. Наследените от Динев дългове са над 5 млн. лева, като 2,85 млн. от сумата е „кредит", отпуснат от аптекарския бос Весе­лин Марешки

„Обслужваме редовно задъл­женията си към НАП", увери д-р Думанов.

Пред договор с „Локо" (Пд) е бившият вра­тар на „Берое" Трифон Скорчев, който бе привлечен като свободен агент от гръцкия третодивизионен „Еврос". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки